Where You Can Find Me
Follow on Instagram
Join my Facebook page
Subscribe to My YouTube
Latest Recipes

Ομελέτα με σπανάκι

Καθαρίζουμε,πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι.Στη συνέχεια το ζεματίζουμε κι έπειτα το σοτάρουμε στο βούτυρο, το οποίο το έχουμε βάλει σε ένα βαθύ τηγάνι για να λιώσει.Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.Αν το σπανάκι μας κρατάει πολύ, ρίχνουμε λίγο νερό στο τηγάνι μας, ώστε να μαλακώσει περισσότερο.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κι …

Μακαρόνια στο Φούρνο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα μακαρόνια σε νερό που έχουμε προσθέσει τις 3 κουταλιές βούτυρο. Αφού βράσουν, τα τοποθετούμε σε μικρές μερίδες, μέσα σε κομμάτια αλουμινόχαρτου. Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και από πάνω τη φρεσκοκομένη ντομάτα. Τελευταία, ρίχνουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και από μία κουταλιά λάδι. Αν θέλουμε, …

Μακαρονάδα Ναπολιτάν

Παιρνουμε ενα πακετο μακαρονια Νο 7 . Βαζουμε νερο να βρασει. Αποφασιζουμε ποσα μακαρονια θα φαμε .Ριχνουμε μεσα στο νερο αλατι και μια κουταλια της σουπας λαδι. Μολις βρασει το νερο ριχνουμε τα μακαρονια μεσα και ΑΦΟΥ εχει ξαναρχισει να βραζει τα αφηνουμε για 12-15 λεπτα (προς το τελος της …

Γεμιστά πορτοκάλια

Γεμιστά πορτοκάλια Υλικά: (Ας πούμε για 10 άτομα;) 10 πορτοκάλια ιδίου μεγέθους κατά προτίμηση -επίσης όχι αυτά που είναι για στύψιμο- 1/2 πακέτο ρύζι 1 κιλό κιμά 1 πακέτο σταφίδα μικρή μαύρη 1 πακέτο κουκουνάρι πιπέρι, αλάτι, κανέλλα, μοσχοκάρυδο 1 μεγάλο κρεμμύδι λίγη sangria Για πάμε: Λοιπόν, έχουμε και λέμε. …

Χοιρινό με αποξηραμένα φρούτα

 Δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα, χουρμάδες, ανανά! Υλικά για 4 άτομα: 750 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 8 βερίκοκα ξηρά 8 δαμάσκηνα ξηρά 8 σύκα ξηρά 1 μικρή κονσέρβα ανανά 12 χουρμάδες (ξηρούς και φρέσκους) 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκ. σκόρδο 1 ποτήρι νερού ξηρό κόκκινο κρασί 3 κουτ. σούπας κουκουνάρια 500 γρ. ρύζι …

Στρογγυλές τυρόπιτες

Τυρόπιτες στρογγυλές ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση: 1/2 κ. Μυζήθρα 1/2 κ. Φέτα 10 Αυγά λίγο Πιπέρι λίγη Κανέλλα Για τη ζύμη: 1 κεσεδάκι Γιαούρτι 250 γρ. Βούτυρο 2 πακ. Αλέυρι που φουσκώνει μόνο του ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για αυτή τη συνταγή χρειαζόμαστε μικρές στρογγυλές φορμίτσες. Πρώτα φτιάχνουμε τη γέμιση: Σπάμε τη φέτα …

Hello, I am Alex!

Food stylist & photographer. Loves nature and healthy food, and good coffee. Don’t hesitate to come for say a small “hello!”

You have a lot of choices when it comes to cooking and eating well: we’re here to help you navigate them.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close