Κανελόνια… της μαμάς!
Αρχικά βάζουμε ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και όταν αρχίζει να βράζει βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.Προσθέτουμε προαιρετικά και το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε.Στο ελαιόλαδο ροδίζουμε τον κιμά για …
Αρχικά βάζουμε ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και όταν αρχίζει να βράζει βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.Προσθέτουμε προαιρετικά και το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε.Στο ελαιόλαδο ροδίζουμε τον κιμά για …
Dignissim velit in hac dignissim in tristique vut. Odio, pulvinar lectus odio? Amet aenean? Et natoque mauris et, vel cum, ridiculus augue integer risus placerat …
Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας και αφήνουμε το σολομό για 1 ώρα περίπου. Σε ένα βαθύ τηγάνι (ή κατσαρόλα) σοτάρουμε τα καρότα …
Ο χυμός λεμονιού, χυμός αχιβάδας καθώς και λίγο τυρί κρέμα μπορούν να δώσουν σε αυτό το απλό πιάτο ζυμαρικών πλούσια γεύση χωρίς πολλά λιπαρά. 1. …
Πρώτα βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό.Έπειτα τις τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο για 10 περίπου λεπτά και τις βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.Πλένουμε τα μαρούλια και τα κόβουμε.Ανακατέβουμε …
Η συνταγή αυτή είναι απο τις πιο κλασικές.Εδώ σας την παρουσιάζω με κάποιες παραλλαγές. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε κανονικά τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λίγο …
Ξεκινάμε φτιάχνοντας την γέμιση γιατί είναι χρονοβόρα διαδικασία και αν κάνουμε πρώτα τη ζύμη θα μας ξεραθούν τα φύλλα. Βράζουμε ένα φλυτζανάκι του καφέ ρύζι …
Eat a variety of nutrient-rich foods. You need more than 40 different nutrients for good health, and no single food supplies them all. Your daily food …