Ομελέτα με σπανάκι
Καθαρίζουμε,πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι.Στη συνέχεια το ζεματίζουμε κι έπειτα το σοτάρουμε στο βούτυρο, το οποίο το έχουμε βάλει σε ένα βαθύ τηγάνι για να …
Καθαρίζουμε,πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι.Στη συνέχεια το ζεματίζουμε κι έπειτα το σοτάρουμε στο βούτυρο, το οποίο το έχουμε βάλει σε ένα βαθύ τηγάνι για να …
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα μακαρόνια σε νερό που έχουμε προσθέσει τις 3 κουταλιές βούτυρο. Αφού βράσουν, τα τοποθετούμε σε μικρές μερίδες, μέσα σε κομμάτια αλουμινόχαρτου. Προσθέτουμε …
Παιρνουμε ενα πακετο μακαρονια Νο 7 . Βαζουμε νερο να βρασει. Αποφασιζουμε ποσα μακαρονια θα φαμε .Ριχνουμε μεσα στο νερο αλατι και μια κουταλια της …
Γεμιστά πορτοκάλια Υλικά: (Ας πούμε για 10 άτομα;) 10 πορτοκάλια ιδίου μεγέθους κατά προτίμηση -επίσης όχι αυτά που είναι για στύψιμο- 1/2 πακέτο ρύζι 1 …
Δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα, χουρμάδες, ανανά! Υλικά για 4 άτομα: 750 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 8 βερίκοκα ξηρά 8 δαμάσκηνα ξηρά 8 σύκα ξηρά 1 μικρή κονσέρβα …
Τυρόπιτες στρογγυλές ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση: 1/2 κ. Μυζήθρα 1/2 κ. Φέτα 10 Αυγά λίγο Πιπέρι λίγη Κανέλλα Για τη ζύμη: 1 κεσεδάκι Γιαούρτι 250 …
Πίτα μπαντζίνα ΥΛΙΚΑ 6 φλυτζ. Αλεύρι ½ kg φρέσκο Κρεμμυδάκι 1 ποτ. Γάλα ή 1 ποτ. Τυρόγαλο 250gr Φέτα 1 κουτ. σούπας Μαργαρίνη 1 φλιτζ. Λάδι …
πιροσκί ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 800 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 ποτ. χλιαρό Νερό 20 γρ. ξηρή Μαγιά 1 κουτ. Ζάχαρη 1 πρέζα …